Barbequeschaal pikante baars

Barbequeschaal pikante baars

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram roodbaars
  • 3 sjalotten
  • 1 paprika in blokjes
  • 1 paprika in blokjes
  • 400 gram tomaten gehakte , uit blik
  • 1,25 deciliter rode wijn
  • boter
  • snuf cayennepeper
  • peper
  • zout
  • 2 tl oregano
  • 2 tl basilicum
  • 1 tl sambal oelek mag best een volle lepel zijn

Instructies

  • Fruit de sjalotten en voeg de paprika toe.
  • Voeg de tomaten en wijn toe en kruid de saus, kruiden met cayennepeper, peper, zout, oregano en basilicum en 2 minuten laten pruttelen, de sambal er in roeren.
  • Smeer een barbequeschaal in met olie en vul de helft van de tomatensaus er in,
  • visfilets er in leggen en de rest van de tomatensaus er over gieten.
  • Doe de barbequeschaal ongeveer 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel

Notities / Tips / Wijnadvies

Gebruik een barbecue met deksel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Vis
Land van herkomst Nederland