Barbequeschaal pikante baars

Barbequeschaal pikante baars

Recept categorie(ën) Barbecue, Vis
Land van herkomst Nederland
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend

Print dit recept

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Fruit de sjalotten en voeg de paprika toe.
  • Voeg de tomaten en wijn toe en kruid de saus, kruiden met cayennepeper, peper, zout, oregano en basilicum en 2 minuten laten pruttelen, de sambal er in roeren.
  • Smeer een barbequeschaal in met olie en vul de helft van de tomatensaus er in,
  • visfilets er in leggen en de rest van de tomatensaus er over gieten.
  • Doe de barbequeschaal ongeveer 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel

Tips

Gebruik een barbecue met deksel.


Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]