Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 300 g basmatirijst
- 1 kleine rode peper
- 1 kleine rode paprika
- 4 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 schaaltjes cajunvleesreepjes à 200 g
- 2 zakken panklare spitskool à 300 g
- zout en peper
- 50 g ongezouten pinda's
Instructies
- Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Peper wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
- Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten.
- Cajunreepjes in ca. 7 minuten bruin bakken.
- Paprika en peperreepjes toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Spitskool toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Garneren met pinda's.
- Rijst erbij serveren.