Bbq karbonade

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 komkommer gewassen
  • 6 eetlepel(s) sladressing naturel
  • 2 eetlepel(s) fijngeknipt bieslook
  • 1 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 4 eetlepel(s) BBQ Vleeskruiden potje à 145 g (Silvo
  • 4 schouderkarbonades
  • 1 focacciabrood

Instructies

  • Schaaf de komkommer in plakjes en schep de dressing en de bieslook erdoor.
  • Wrijf het vlees in met de olie en bestrooi met de kruiden.
  • Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • Verpak het vlees in aluminiumfolie en leg de pakketjes ± 7 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue.
  • Keer de pakketjes halverwege de bereidingstijd.
  • Neem het vlees uit de folie en laat het op het rooster van de barbecue nog even lichtbruin kleuren. Serveer met de salade en het brood.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Huiswijn rood, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Varkensvlees / Vlees