Belado Tempeh Dan Oedang

gebakken en gekruide tempeh met garnalen
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 grote ui grofgesneden
  • 4 groene lomboks gesneden
  • 1 theelepel laos
  • 100 gram garnalen
  • 1 theelepel trassi
  • ½ blik tempeh in blokjes
  • 2 eetlepel olie
  • ½ eetlepel azijn
  • 1 snufje zout

Instructies

  • Fruit in de olie de ui, lomboks, trassi, laos en wat zout.
  • Snijd de tempeh in blokjes.
  • De tempeh en garnalen toevoegen aan het uimengsel.
  • Laten door sudderen en regelmatig omscheppen.
  • Op het laatst de azijn toevoegen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Eet dit gerecht bij witte rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch