Beurre Chivry

Chivry boter
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 125 gram boter
  • 25 gram sjalot
  • 20 gram dragon
  • 20 gram pimpernel
  • 20 gram peterselie
  • 20 gram kervel
  • 20 gram bieslook

Instructies

  • Maak de sjalot schoon en hak ze fijn.
  • Blancheer ze 5 minuten in kokend water.
  • Laat uitlekken.
  • Was peterselie, kervel, dragon, bieslook en pimpernel.
  • Blancheer ze 2 minuten in kokend water.
  • Laat uitlekken.
  • Pers uit en stamp ze fijn samen met de sjalot.
  • Pers uit en stamp ze fijn samen met de sjalot.
  • Roer de boter zacht en meng door het kruidenmengsel.
  • Druk het mengsel door een zeef.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Boters