Bieflapje met olijven-groenterijst

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bieflapjes
  • 50 g pitloze zwarte olijven
  • 1 eetlepel(s) rundvleeskruiden met zout
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 bakjes venkelrauwkost (à 150 g)
  • 1 zakje pilavrijst 250 g
  • 2 eetlepel(s) verse rode pesto

Instructies

  • Bieflapjes bestrooien met vleeskruiden.
  • Olijven in plakjes snijden.
  • Tomaatjes schoonmaken en halveren.
  • In koekenpan helft van olie verhitten.
  • Bieflapjes in 4-5 minuten bruinbakken.
  • Rest van olie verhitten in andere (koeken)pan.
  • Rauwkost op hoog vuur 1 minuut roerbakken.
  • Tomaatjes en olijven 1 minuut meebakken.
  • Rijst toevoegen en volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Vlees en groenterijst op bord scheppen.
  • Braadvet even laten inkoken met 2 eetlepels water en pesto.
  • Jus over rijst en vlees gieten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst / Rundvlees / Vlees