Bieflapje met romige sjalottenjus

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 bieflapjes
  • kerriepoeder
  • peper
  • zout
  • 30 g boter
  • 75 g sjalotten in vieren
  • 2 eetlepel(s) Maggi vloeibare jus rundvlees
  • 3 eetlepel(s) crème fraîche

Instructies

  • Bestrooi de bieflapjes met kerriepoeder, peper en zout naar smaak.
  • Verhit de boter en bak de bieflapjes op een halfhoog vuur bruin en gaar.
  • Neem ze uit de pan hou ze warm.
  • Bak de sjalotten in het bakvet in ca 5 minuten al omscheppend bruin.
  • Voeg 1½ dl water, jus en de crème fraîche erdoor en breng alles aan de kook.
  • Schep een beetje van de saus over het vlees en geef de rest er apart bij.
  • Lekker met aardappelpuree en gekookte bloemkool

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Jonkershof, Ruby Cabernet, rood, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees