Biefstuk met gorgonzolaroom met paddestoelen
Ingrediënten
Instructies
- Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees aan beide kanten met peper en zout.
- Smelt de boter in een koekenpan en schroei de biefstukken op hoog vuur aan beide kanten dicht.
- Bak het vlees op matig vuur in 2-3 min. per kant rosé (of naar eigen smaak).
- Neem het vlees uit de pan en laat het op een bord onder aluminiumfolie rusten.
- Bak in het bakvet van de biefstukken de paddestoelen 5 minuten.
- Schenk de slagroom bij de paddestoelen en verwarm de room zachtjes.
- Laat de gorgonzola al roerende in de warme slagroom smelten.
- Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Serveer de biefstukken met de gorgonzolaroom met paddestoelen.
- Lekker met tagliatelle en rucolasla met zongedroogde tomaatjes.