Biefstuk met groene pepersaus en röstirondjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zak McCain 1-2-3 rösti rondjes
  • 1 krop sla
  • 1 bakje sladressing knoflook-bieslook
  • 4 biefstukken Vero Sabor, op kamertemperatuur
  • peper
  • zout
  • 50 g boter
  • 1 eetlepel(s) groene peper-korrels
  • 125 ml finesse voor koken Blue Band

Instructies

  • Maak de sla schoon en maak hem aan met de dressing.
  • Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees met peper en zout.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukken in 3-4 minuten mooi bruin en vanbinnen rosé.
  • Neem het vlees uit de pan (houd warm in aluminiumfolie) en roer de peperkorrels door het bakvet.
  • Schenk een scheutje water in de pan, roer de aanbaksels los en voeg de finesse toe.
  • Laat de saus 2-3 minuten koken en breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer de biefstukken met de groene pepersaus, de rösti-rondjes en de sla.

Notities / Tips / Wijnadvies

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees