Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Was en verwijder de harde steeltjes van de rucola.
- Maak de bosuitjes schoon.
- Pureer de bosui met de rucola en voeg de balsamico-azijn toe.
- Voeg druppelsgewijs de olijfolie toe tot een smeuïge pesto.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Maak kleine inkepingen in de biefstuk en bestrijk het vlees met de pesto.
- Laat het ca. 30 minuten buiten de koelkast marineren.
- Pel intussen de sjalotjes.
- Maak de knoflookteentjes iets los van de bol.
- Leg de knoflook en de sjalotjes op 2 stukken aluminiumfolie,
- Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zeezout.
- Vouw het aluminiumfolie dicht.
- Leg de pakketjes ca. 20 minuten op de biefstuk