Biefstukjes met blauwe kaas

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel garam masala
  • 6 struisvogel á 75 gr
  • 75 gram blauwschimmelkaas bijvoorbeeld roquefort
  • 6 toefjes veldsla

Instructies

  • Meng de olie met de knoflook en de garam masala en bestrijk de biefstukjes hier aan beide kanten mee.
  • Snijd de kaas in 6 dunne plakjes.
  • Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom bruin en gaar.
  • Keer ze halverwege.
  • Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.
  • Garneer met de veldsla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Barbecue / Gevogelte / Vlees
Land van herkomst Zuid Afrika