Bietenstampot met kabeljauw

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g kabeljauw in blokjes
  • 1 kg aardappels
  • 500 g bietjes – gaar
  • 200 g ui
  • 50 g boter
  • 100 g melk
  • 1 eetlepel(s) mosterd
  • peper
  • zout
  • 2 eetlepel(s) azijn

Instructies

  • Aardappels gaar koken en afgieten, droogstomen en stampen.
  • Bietjes pellen en in blokjes snijden.
  • Boter smelten, uien hierin fruiten.
  • Kabeljauw zouten en bij de uien meebakken.
  • Als kabeljauw gaar is afblussen met frambozenazijn.
  • Melk en mosterd door de aardappels mengen.
  • Bietjes erdoor mengen en daarna de kabeljauw met uien.
  • Op smaak brengen met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Stamppot / Vis