Boerenkoollasagne

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepel(s) boter
  • 1 schaaltje shoarmavlees (ca. 450 gram)
  • 600 gram boerenkool gesneden
  • 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
  • 500 ml melk
  • ½ pak lasagnebladen naturel (à 250 g)
  • 100 gram belegen kaas

Instructies

  • Oven op 200 °C voorverwarmen. 
  • In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en shoarmavlees in 5 minuten rondom bruinbakken. 
  • Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. 
  • Hierin boerenkool 5 minuten bakken. 
  • Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. 
  • Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. 
  • In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. 
  • Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. 
  • Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vlees