Boerenmetworst uit de wok

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Instructies

  • Bak 1 gesnipperde ui en 1 gesnipperd teentje knoflook al omscheppend 5 minuten in 2 eetlepels olie.
  • Bak 400 gr Italiaanse roerbakgroenten, 300 gr Boerenmetworst (Stegeman) in plakjes en 250 gr in plakjes gesneden kastanjechampignons al omscheppend 5 minuten mee.
  • Voeg 3 eetlepels santen (zakje, Conimex) en 1 dl heet water toe en breng het aan de kook.
  • Breng op smaak met 1/2 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap, 1 theelepel ketoembar en peper en zout.
  • Garneer met 1 in ringetjes gesneden bosuitje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met witte rijst en seroendeng.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieƫn Roerbakken / Wokken / Vlees