Boerensandwich met kaassalade

AllerHande februari 2002
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 g La Grande Hirondelle kaas
  • 8 sprietjes bieslook
  • 25 g walnoten
  • 3 eetlepel(s) Griekse yoghurt
  • 3 eetlepel(s) walnotenolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 4 sneetjes vloerbrood
  • 1 zakje veldsla 75 g

Instructies

  • Korstjes van kaas snijden en kaas in kleine blokjes snijden.
  • Bieslook fijn knippen.
  • Walnoten grof hakken.
  • In kom yoghurt, walnotenolie en zout en peper naar smaak door elkaar roeren.
  • Kaas, walnoten en helft van bieslook erdoor scheppen.
  • Op twee borden elk 2 sneetjes brood leggen.
  • Veldsla over brood verdelen en kaassalade erop scheppen.
  • Rest van bieslook erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch