Gemakkelijke Boeuf Bourguignon Maaltijd

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 18 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes Boeuf Bourguignon elk 275 g
  • 2 zakken minikrieltjes elk 450 g
  • 2 pakken rode kool met appel diepvries, elk 450 g
  • ½ zakje verse peterselie 30 g

Instructies

  • Verwarm de schalen Boeuf Bourguignon één voor één in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Kook ondertussen de minikrieltjes in een pan met kokend water gaar gedurende ongeveer 8 minuten.
  • Bereid de rode kool volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Knip de verse peterselie fijn en strooi deze over de gekookte minikrieltjes.
  • Serveer de opgewarmde Boeuf Bourguignon met de gekookte minikrieltjes en de rode kool.
  • Geniet van deze snelle en smaakvolle Boeuf Bourguignon maaltijd!

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer dit gerecht met een goed stuk vers stokbrood om de heerlijke saus van de Boeuf Bourguignon mee op te dippen.

Voedingswaarden

Calories: 550 kcal | koolhydraten: 65 g | Protein: 25 g | Vet: 20 g | Sugar: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Stoofpot / Vlees
Land van herkomst Frankrijk