Bonbon van gerookte zalm

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g gerookte zalm
  • 50 g gerookte forelfilet
  • 5 g kappertjes
  • bieslook
  • peper

Garnering:

  • 50 g gcrème fraîche
  • bieslook
  • kappertjes
  • 10 plakjes stokbrood

Instructies

  • Maak 10 mooie plakjes zalm (ca 5 x 5 cm)
  • De rest van de zalm en forelfilet in kleine blokjes snijden.
  • Kappertjes en bieslook fijnsnijden en alles mengen en op smaak brengen met peper.
  • 2 theelepeltjes van dit mengsel op het plakje zalm leggen en dichtvouwen.
  • Met de openkant op een stukje stokbrood leggen en garneren met de crème fraîche, bieslook en kappertjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Hapjes / Koude Hapjes / Vis