Bospaddenstoelpakketjes met crunchy notenkorst

Recept categorie(ën) Hartige taart, Warme hapjes
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: www.tantefanny.nl
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • De oven op 200⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  • De olijfolie in een pan verhitten en de ui en knoflook voor 10 min. hierin bakken.
  • De paddenstoelen met een half bouillonblokje bij het uienmengsel voegen. Het vuur hoog zetten en voor 5 min. al roerend bakken. Het vuur hooghouden en de wijn erbij schenken. Ca. 2 min. laten inkoken.
  • De cognac erdoor roeren en de crème fraîche en dragon toevoegen.
  • Het vuur laag draaien en nog een minuutje zachtjes laten doorkoken.
  • De ragout op smaak brengen met zout en peper.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het bladerdeeg in 6 vierkantjes snijden.
  • Op elk vierkant een ruime hoeveelheid ragout leggen. Het vierkant dichtvouwen en de randen met een vork dichtdrukken.
  • De pakketjes bestrooien met de kaas en noten.
  • In het midden van de oven in ca. 20 min. krokant bakken.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept