Boulognebollen met roerei en ham
AllerHande oktober 2002
Equipment
Ingrediënten
- 100 g geroosterde achterham vleeswaren
- ½ zakje verse bieslook à 25 g
- 4 boulognebollen afbakbrood
- 4 eieren
- 4 eetlepel(s) melk
- zout
- versgemalen peper
- 25 g boter
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C.
- Ham in reepjes snijden.
- Bieslook in stukjes knippen.
- Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken.
- In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper.
- Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt).
- In koekenpan boter smelten.
- Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen.
- Pan van vuur nemen.
- Hamreepjes en bieslook door roerei mengen.
- Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.