Boulognebollen met roerei en ham

AllerHande oktober 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 g geroosterde achterham vleeswaren
  • ½ zakje verse bieslook à 25 g
  • 4 boulognebollen afbakbrood
  • 4 eieren
  • 4 eetlepel(s) melk
  • zout
  • versgemalen peper
  • 25 g boter

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C.
  • Ham in reepjes snijden.
  • Bieslook in stukjes knippen.
  • Boulognebollen op rooster leggen en in ca. 8 minuten afbakken.
  • In kom eieren loskloppen met melk en op smaak brengen met zout en peper.
  • Kapjes van warme boulognebollen snijden en broodkruim eruit plukken (kruim wordt verder niet gebruikt).
  • In koekenpan boter smelten.
  • Eimengsel in pan schenken en op laag vuur al roerend laten stollen.
  • Pan van vuur nemen.
  • Hamreepjes en bieslook door roerei mengen.
  • Mengsel in boulognebollen scheppen en kapje er weer op zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Ei / Lunch / Varkensvlees