Brietosti met walnoot

AllerHande maart 2000
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 8 sneetjes Allinson volkorenbrood
  • 40 g smeerboter of margarine
  • 200 g gevulde brie met kruiden
  • 60 g gepelde walnoten
  • 8 plakken gerookt ontbijtspek

Instructies

  • Sneetjes brood aan één zijde met boter besmeren.
  • Kruidenbrie in 12 even grote plakken snijden.
  • Beboterde zijde van 1 boterham beleggen met 3 plakken brie, kwart van walnoten en 2
  • plakken
  • gerookt ontbijtspek.
  • Boven op beleg 1 boterham met beboterde zijde naar onder leggen.
  • Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen.
  • Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin
  • bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Tosti's
Land van herkomst Wereldkeuken