Broccoli en peultjes met hoisinsaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 13 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g broccoli in roosjes
  • 200 g peultjes afgehaald
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 2 eetlepels hoisinsaus
  • 2 eetlepels droge sherry

Instructies

  • Broccoli en peultjes in pan met ruim kokend water 3 minuten koken.
  • In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken.
  • In wok olie verhitten en knoflook 30 seconden bakken.
  • Broccoli en peultjes erdoor scheppen en 1 minuut roerbakken.
  • Hoisinsaus en sherry toevoegen en alles nog ca. 3 minuten roerbakken.
  • Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden

Calories: 90 kcal | koolhydraten: 7 g | Protein: 4 g | Vet: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Roerbakken / Wokken
Land van herkomst China
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch