Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 gram broccoliroosjes
- 1 avocado
- citroensap
- 35 gram blanke amandelen
- 100 gram Hüttenkäse
- 1 deciliter yoghurt
- 1 deciliter zure room
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel honing
- 1 theelepel geraspte citroenschil
- versgemalen peper
- citroenmelisse
- zout
Instructies
- Blancheer de broccoliroosjes 2 minuten, spoel ze koud af en laat ze uitlekken.
- Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel die met citroensap.
- Hak de amandelen grof en schep ze samen met de Hüttenkäse door de broccoli en de avocado.
- Klop een sausje Van de yoghurt, de zure room, de olie, de honing en de citroenrasp en breng dit met peper en zout op smaak.
- Schep het sausje door de salade en garneer met citroenmelisse.