Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g broccoli in kleine roosjes
- zout
- 5 plakjes bladerdeeg diepvries, ontdooid
- boter om in te vetten
- 1 eetlepel paneermeel
- 150 g salami in reepjes
- 300 gram maïs blik / uitgelekt
- 3 ei
- 1 deciliter room culinair
- peper
- 125 g belegen kaas geraspt
Instructies
- Verwarm de oven voor op 225ºC.
- Blancheer de broccoli 3 minuten in kokend water met zout.
- Spoel in een vergiet koud af.
- Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar.
- Rol uit tot een ronde lap (Ø 32 cm).
- Bekleed een ingevette springvorm (Ø24 cm) met het deeg.
- Strooi het paneermeel over de bodem.
- Schep de broccoli met de salami en de maïs door elkaar.
- Klop de eieren met de room culinair en peper en zout naar smaak los.
- Schep de kaas erdoor.
- Schenk het over het broccolimengsel.
- Bak de taart in ± 25 minuten lichtbruin en gaar.
- Laat de taart ± 10 minuten rusten en snij hem dan in punten.