Broodje gezond met ham en kaas

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 plak boerenkaas 20+, ca. 50 g,
  • 2 stukken bruin stokbrood á ca. 20 cm
  • 4 eetlepel(s) wortelselderijsalade AH,
  • 2 plakjes geroosterde achterham
  • 4 blaadjes lollo biondo groene krulsla

Instructies

  • Kaas in reepjes snijden.
  • Stokbrood opensnijden.
  • Over helften wortelselderijsalade verdelen.
  • Geroosterde achterham dubbelvouwen en op onderkanten van stokbrood leggen.
  • Blaadjes lollo biondo wassen, in stukken scheuren, uitslaan en op ham leggen.
  • Hierop reepjes kaas leggen.
  • Bovenkanten van stokbrood erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Kaas / Lunch