Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 makreel 350 gr.
- 1 eetlepel(s) citroensap
- 2 augurken
- 10 zilveruitjes
- 4 takjes peterselie
- 10 bieslook
- 2 eetlepel(s) mayonaise
- 2 eetlepel(s) slasaus
- 1 theelepel mosterd
- peper & zout
- 4 tomaten of een paar cherrytomaatjes
- 4 pistoletjes
- 4 blaadjes sla
- boter
Instructies
- Maak de makreel schoon en besprenkel met citroensap.
- Snijd de augurkjes en zilveruitjes fijn.
- Knip de peterselie en bieslook fijn.
- Doe alles in een kom en meng de mayonaise, slasaus, mosterd, augurk, zilveruitjes en kruiden er door, breng op smaak met zout en peper.
- Was de tomaten en snijd in in plakjes.
- Snijd de pistoletjes door en besmeer met boter.
- Beleg de onderste helft met blaadjes sla, helft van de tomaat en makreelfilet, schep kruidensaus erover en leg hierop de overige plakjes tomaat.