Bulgur Pilaf

Bulgur Pilaf

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels. Olijfolie
  • 2 kopjes Grove Bulgur
  • 1 eetlepel(s) Boter
  • 4 kopjes kippenbouillon
  • ½ theelepel. Zout
  • Suggesties voor serveren
  • Gewone yoghurt
  • Komkommer
  • Munt

Instructies

  • Plaats olijfolie in een pan, voeg bulgur toe.
  • Roer het gedurende 1 minuut en voeg boter toe.
  • Voeg zout en kippenbouillon toe.
  • Kook op laag vuur gedurende 15 minuten tot water is opgenomen.
  • Zet het opzij en laat het 10 minuten rusten voor het serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Meng fijngehakte munt en komkommer met yoghurt en serveer naast pilaf.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rijst
Land van herkomst Turkije