Champignon-peultjesroerbakschotel

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g mienestjes
  • 1 ui
  • 400 g champignons
  • 200 g peultjes
  • 3 eetlepel(s) olie
  • 1 theelepel sambal
  • 175 g Valess roerbakblokjes
  • 4 eetlepel(s) ketjap

Instructies

  • Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
  • Ui pellen en in stukjes snijden.
  • Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  • Peultjes 2 minuten koken, afgieten en met koud water afspoelen.
  • In wok olie verhitten.
  • Ui met sambal 1 minuut roerbakken.
  • Roerbakblokjes toevoegen en 2 minuten roerbakken.
  • Champignons en peultjes toevoegen en 4 minuten roerbakken.
  • Ketjap erdoor roeren.
  • Wokschotel met zout en peper op smaak brengen.
  • Met mie serveren

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met casavekroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch