Champignonsoep met broodje ei en rosbief
Ingrediënten
- 4 scharreleieren
- 4 witte afbakpistoletjes
- 1 pak Honig Soep Intens champignons & bieslookmelange
- 4 eetlepel(s) mayohalf
- 4 plakken rosbief
- 1 trostomaat in dunne plakjes
- 2 eetlepel(s) verse fijngeknipte bieslook schaaltje à 15 g
Instructies
- Kook de eieren in ± 8 minuten hard.
- Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
- Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
- Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de mayohalf en leg de rosbief erop.
- Snijd de eieren met de eiersnijder in plakjes en verdeel ze met de tomaat over de rosbief.
- Bestrooi de soep en de broodjes met de bieslook en sluit de broodjes.