Champignonsoep met broodje ei en rosbief

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 scharreleieren
  • 4 witte afbakpistoletjes
  • 1 pak Honig Soep Intens champignons & bieslookmelange
  • 4 eetlepel(s) mayohalf
  • 4 plakken rosbief
  • 1 trostomaat in dunne plakjes
  • 2 eetlepel(s) verse fijngeknipte bieslook schaaltje à 15 g

Instructies

  • Kook de eieren in ± 8 minuten hard.
  • Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
  • Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de mayohalf en leg de rosbief erop.
  • Snijd de eieren met de eiersnijder in plakjes en verdeel ze met de tomaat over de rosbief.
  • Bestrooi de soep en de broodjes met de bieslook en sluit de broodjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Variatietip

Vervang voor een vegetarische maaltijd de rosbief door 4 plakken jong belegen kaas.

Wijnadvies:

rosé wijn, Huiswijn rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Soep