Champignonwraps met Provençaals Gekruide Runderreepjes

Porties: 4
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 bakjes champignons à 250 g schoongeveegd en in plakjes gesneden
  • 2 uien gepeld en gesnipperd
  • 4 tomaten in plakjes gesneden
  • 3 eetlepels sladressing naturel
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 schaaltje Provençaals gekruide runderreepjes ca. 300 g
  • 1 bakje verse roomkaas met kruiden 125 g
  • 4 wrap tortilla's 280 g

Instructies

  • Meng de plakjes tomaat met de sladressing en zet opzij.
  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de runderreepjes gedurende 3 minuten.
  • Voeg de gesnipperde ui en champignonplakjes toe en bak nog eens 5 minuten.
  • Roer de verse roomkaas met kruiden door het champignonmengsel en verwarm nog 1 minuut.
  • Verwarm de wraps volgens de instructies in de magnetron.
  • Vul elke wrap met een portie van het champignonmengsel.
  • Serveer de wraps met de tomatensalade.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Een lichte rode wijn, zoals een Pinot Noir, past goed bij de champignonwraps en de Provençaals gekruide runderreepjes.

Voedingswaarden

Calories: 520 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 25 g | Vet: 30 g | Zout: 2.5 mg | Sugar: 5 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Wraps
Land van herkomst Internationaal