Chili met maïs en courgette

snel te maken / AllerHande februari 2004
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 avocado rijpe
  • 3 eetlepel(s) citroensap
  • 2 theelepel mosterd
  • 2 eetlepel(s) zure room
  • zout
  • 1 sjalotje
  • 2 tomaten
  • 250 g Hollandse garnalen
  • scheutje tabasco

Instructies

  • Snijd de avocado's in de lengte tot de pitten door.
  • Draai de helften van elkaar en verwijder de pitten.
  • Schep het vruchtvlees uit de schillen.
  • Bestrijk de binnenkant van de schillen met 1 eetlepel citroensap.
  • Pureer het vruchtvlees fijn.
  • Meng de mosterd met 2 eetlepels citroensap, zure room en een snufje zout door de
  • mangopuree.
  • Pel en snipper het sjalotje fijn.
  • Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
  • Meng de garnalen met tomaatstukjes, sjalotje en tabasco door elkaar.
  • Vul de avocadoschillen met het mengsel.
  • Schep op 4 bordjes elk een bergje avocadomousse en zet de gevulde avocadoschillen erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch