Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 avocado rijpe
- 3 eetlepel(s) citroensap
- 2 theelepel mosterd
- 2 eetlepel(s) zure room
- zout
- 1 sjalotje
- 2 tomaten
- 250 g Hollandse garnalen
- scheutje tabasco
Instructies
- Snijd de avocado's in de lengte tot de pitten door.
- Draai de helften van elkaar en verwijder de pitten.
- Schep het vruchtvlees uit de schillen.
- Bestrijk de binnenkant van de schillen met 1 eetlepel citroensap.
- Pureer het vruchtvlees fijn.
- Meng de mosterd met 2 eetlepels citroensap, zure room en een snufje zout door de
- mangopuree.
- Pel en snipper het sjalotje fijn.
- Ontvel de tomaten en snijd ze in kleine stukjes.
- Meng de garnalen met tomaatstukjes, sjalotje en tabasco door elkaar.
- Vul de avocadoschillen met het mengsel.
- Schep op 4 bordjes elk een bergje avocadomousse en zet de gevulde avocadoschillen erop.