Chinese koolschotel met Quorn

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 struik Chinese kool
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • 1 pakje gehakte Quorn
  • ½ deciliter vegetarische kruidenbouillon
  • 1 eetlepel ketjap
  • zout

Instructies

  • Was de kool en snijd hem in repen.
  • Pel de knoflook.
  • Verhit de olie in een wok, pers de knoflook erboven uit en voeg de repen kool toe.
  • Roerbak de kool 2-3 minuten.
  • Voeg de gehakte quorn toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
  • Roer er daarna de bouillon en de sojasaus door en laat 5 minuten zachtjes doorkoken.
  • Breng op smaak met zout.
  • Lekker met mihoen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch