Chocolade walnotentaart

Chocolade walnotentaart

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 GRAM WALNOTEN
  • 75 GRAM BOTER
  • 150 GRAM SUIKER
  • 4 eetlepel(s) BLOEM
  • 250 GRAM CHOCOLADE
  • 2 DECILITER ROOM
  • 4 EIDOOIERS

Instructies

  • Maal de walnoten fijn.
  • Smelt de boter en meng met de walnoten, bloem en 75 gram van de suiker.
  • Bekleed een taartvorm met het deeg.
  • Smelt 100 gram chocolade met 2 eetlepels room en verdeel dat over de bodem van de taart.
  • Meng de eigelen met de rest van de suiker en klop drie minuten.
  • Verhit de rest van de slagroom en smelt voorzichtig de chocolade erin.
  • Doe dit bij het eigeel mengsel en roer en giet het in de taartvorm.
  • Bak 50 minuten op 150 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Taart