Ciabattapizza

AllerHande april 2003
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 zak groentemix aubergine bleekselderij en tomaat diepvries
  • 1 ciabatta voorgebakken brood
  • ½ fles sun dried tomato sauce à 180 ml
  • 1 blik tonijn naturel uitgelekt
  • 1 bol mozzarella kaas, in plakken

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225 °C.
  • In wok of grote braadpan olie verhitten.
  • Groenten (bevroren) 5 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
  • Intussen ciabatta diagonaal doormidden snijden en overlangs halveren.
  • Ciabattahelften besmeren met tomatensaus en op rooster leggen.
  • Groenten op ciabatta scheppen.
  • Tonijn en mozzarella over groenten verdelen.
  • Bestrooien met grofgemalen zwarte peper.
  • Rooster in oven schuiven en ciabatta's ca. 5 minuten bakken, tot brood knapperig en mozzarella gesmolten is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Hartige taart / Hoofdgerechten / Pizza / Vis