Consommé Carmen

heldere bouillon Carmen
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 l runderbouillon
  • 1 Spaanse peper
  • kervel
  • 5 tomaten
  • 50 g rijst
  • suiker

Instructies

  • Schil 3 tomaten en hak ze fijn.
  • Leg ze in de bouillon en laat ze een uur meetrekken.
  • Zeef de bouillon en klaar hem.
  • Snij de Spaanse peper in kleine ringetjes leg deze in de soep.
  • Laat nog een kwartier trekken.
  • Ontvel en ontpit 2 tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
  • Kook de rijst gaar.
  • Hak de kervel fijn.
  • Leg wat garnituur in verwarmde borden.
  • Schenk er de hete bouillon over en strooi er wat kervel verheen.
  • Serveer met stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bouillon / Rundvlees / Soep / Vlees