Coquilles met ham
Ingrediënten
- 12 coquilles
- 12 plakken gerookte ham
- 1 dl water
- 60 g suiker
- citroen
- takje rozemarijn
- 50 g olijven
- 2 tomaat in blokjes
- 20 g kappertjes
- 2 eetlepel(s) bieslook fijngesneden
- 1 teentje knoflook fijngesneden
Instructies
- Suiker, water, citroenschil en rozemarijn voor 2/3 inkoken en af laten koelen.
- Plakjes ham op de werkbank leggen, coquilles erop en met marinade insmeren.
- Dichtvouwen, prikkertje erdoor en licht insmeren met olijfolie.
- In tefalpan zachtjes bakken (± 2 minuten).
- Olijven, tomaat, kappertjes, knoflook en 1 eetlepel bieslook door elkaar mengen.
- Op smaak brengen met peper en zout en olijfolie toevoegen tot een samenhangend geheel.
- Samen serveren.