Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Maak een farce.
- Draai het vlees twee keer door de molen met de fijnste plaat.
- Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
- Verpulver de jeneverbessen.
- Meng deze ingrediënten goed en breng ze op smaak met peper en zout.
- Smelt 50 g boter in een pan en bak hierin de koteletten aan één kant.
- Leg ze dan op een bord en zet er een gewicht op om te pletten.
- Laat ze afkoelen.
- Besmeer de bruine kant van de koteletten met farce.
- Draai elke kotelet in een stuk varkensnet en leg ze in een ovenvaste schaal.
- Smelt 100 g boter en sprenkel deze over de koteletten.
- Strooi er dan het paneermeel over.
- Schuif de schaal in een oven van 180ºC en laat de koteletten 20 minuten bakken.
- Bedruip ze vaak met de boter.
- Serveer met de pepersaus en ongezoete appelmoes.