Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 pakjes saté ajam diepvries, duopak
- 300 g couscous pak à 400 g
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 zak Chinese-groentemix 400 g
- 1 eetlepel(s) groene currypasta pot à 225 g
- 1 eetlepel(s) vissaus fles à 200 ml
Instructies
- Saté verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
- Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- In wok olie verhitten.
- Ui ca. 2 minuten fruiten.
- Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
- Currypasta en 2 dl water toevoegen en ca. 5 minuten verwarmen.
- Couscous door groenten scheppen.
- Op smaak brengen met vissaus.
- Saté erbij serveren.