Couscous met zuidvruchten

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 schaal half-om-halfgehakt ca. 300 g
  • 1 doos Marokkaanse couscous 317 g
  • 1 zak ratatouille-groentemix 400 g
  • 1 blik tutti frutti op zware siroop 425 ml
  • 100 g feta-kaasblokjes

Instructies

  • 400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter).
  • Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken.
  • Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water.
  • Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous.
  • Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen.
  • Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door
  • verwarmen.
  • Couscous over vier borden verdelen.
  • Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met feta.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met komkommersalade
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Pasta