Couscoustorentjes

AllerHande februari 2000 / snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g couscous
  • 150 g doperwten extra fijn / diepvries
  • 250 g kipfilet fumé
  • 2 bakjes mango cubes ` 260 g Dole
  • 1 zakje veldsla 75 g
  • 1 bak thousand Island-dressing 100 g AH Huistraiteur
  • 2 eetlepel(s) milde Indiase kerriepasta

Instructies

  • Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Erwten koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Gerookte kip in kleine blokjes snijden.
  • Mango cubes laten uitlekken.
  • Veldsla en mango over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing.
  • Gerookte kip, erwten en Indiase kerriepasta door couscous mengen.
  • Couscous in schaaltje drukken en op borden storten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gevogelte / Hoofdgerechten / Kip / Pasta / Rijst
Land van herkomst Wereldkeuken