Crepes farcies aux fruits de mer

Flensjes gevuld met zeevruchten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 16 mosselen
  • 1 moot kabeljauw
  • 1 zalm
  • ¼ liter bechamelsaus
  • ¼ liter veloutesaus
  • 4 hartige flensjes
  • 25 gram kreeftepasta
  • bloem
  • room
  • citroensap
  • zout

Instructies

  • Bak vier hartige flensjes en houdt deze warm.
  • Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en bewaar ze.
  • Leng het vocht van de mosselen voldoende aan om er de kabeljauw en zalm in te pocheren.
  • Haal daarna de vellen en graten weg en maak mooie stukjes van de vis.
  • Voeg op het vuur bij elkaar: veloutesaus, bechamelsaus, kreeftepasta en geslagen room.
  • Breng op smaak met wat cayennepeper en citroensap.
  • Neem de helft van de saus af en doe in de andere helft de vis en de mosselen.
  • Schep op ieder flensje een lepel saus met vis erin, rol het op en leg het op het bord en geef er nog een lepel extra saus overheen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Vis / Zeevruchten