Croissanttoast met madagascar eend

Porties: 8
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 croissant(s)
  • 1 doosje rucolacress
  • 2 eetlepel(s) cognac of vieux
  • 1 theelepel honing
  • 2 eetlepel(s) crême fraiche
  • ½ eetlepel(s) tomatenpuree
  • 1 eetlepel(s) peper
  • 125 gram eendenborst gerookt en in plakjes

Instructies

  • Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
  • Rucolacress van bedje knippen.
  • In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
  • Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
  • Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
  • Pepersaus erop scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Gevogelte / Lunch / Voorgerechten