Curry ei pasteitje

Aller Hande 1997
Porties: 12 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ei
  • ½ kleine ui
  • ½ eetlepel(s) olie
  • 1 eetlepel(s) milde currypasta Patak's,
  • 1 doos minipasteibakjes 12 stuks, Jos Poel!,
  • 2 eetlepel(s) crème fraîche bekertje á 125 ml, AH,
  • 2 takjes koriander zakje á 15 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 150 °C of gasovenstand 2.
  • Ei in ca. 10 minuten hard koken.
  • Intussen ui pellen en snipperen.
  • In pan olie verhitten en ui ca. 3 minuten bakken.
  • Currypasta en crème fraîche erdoor scheppen en afgedekt ca. 3 minuten op laag vuur verwarmen.
  • Pasteitjes in midden van oven ca. 5 minuten verwarmen.
  • Ei onder koud water afspoelen, pellen en in stukjes snijden.
  • Ei door curry scheppen en nog ca. 1 minuut meewarmen.
  • Koriander erboven in stukjes knippen.
  • Eiermengsel in pasteitjes scheppen en warm serveren
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Ei / Hapjes / Warme hapjes