Curry met bloemkool en cashewnoten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 g basmatirijst
  • zout
  • 30 g boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 350 g Quornstukjes
  • 2 zakken panklare bloemkool à 350 g
  • 1 kuipje korma kruidenpasta à 100 g Conimex
  • 75 g cashewnoten ongezouten

Instructies

  • Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur.
  • Bak de Quornstukjes al omscheppend 3 minuten mee.
  • Schep de bloemkool en de currypasta erdoor en bak alles 3 minuten.
  • Voeg 2 dl heet water toe en laat de bloemkool in ± 10 minuten helemaal gaar stoven.
  • Schep 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de cashewnoten erdoor.
  • Serveer met de rijst.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Qool Wines, Paradis, rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Curry's / Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch