Danish Blue Kroketten

Recept categorie(ën) Hapjes, Snack, Tapas, Warme hapjes
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Kook de aardappelen in ruim water met zout kruimig. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  • Wrijf de aardappelen door een zeef.
  • Verkruimel de Danish blue met een vork heel fijn.
  • Vermeng de Danish blue met de aardappelkruim.
  • Maak er met de creme fraiche een samenhangend deeg van.
  • Rol er vingerdikke kroketjes van.
  • Doe de bloem op een bord, het ei in een kom en het paneermeel op een ander bord.
  • Rol de kroketten door de bloem, vervolgens door het ei en tot slot door de paneermeel.
  • Laat ze in de koelkast tenminste een half uur rusten.
  • Bak ze in frituurvet op 180 graden Celsius bruin en krokant.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept