Eiercurry met naanbrood

Allerhande 02 2004
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 eetlepel olie
  • 2 uien gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook uitgeperst
  • 2 centimeter verse gemberwortel geraspt
  • eetlepel milde Indiase currypasta pot, of kerriepoeder
  • 3 tomaten in stukjes
  • 1 pak naanbrood voorgebakken, 2 stuks

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225 °C.
  • Eieren in 8 minuten hard koken.
  • In braadpan olie verhitten en ui, knoflook en gember in 4 minuten goudbruin fruiten.
  • Currypasta erdoor roeren en even meebakken.
  • Tomaat erdoor scheppen en geheel nog 2-3 minuten bakken.
  • Aan mengsel 100 ml water en 1 theelepel zout toevoegen en geheel verwarmen tot dikke saus ontstaat.
  • In oven naanbroden knapperig bakken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Eieren laten schrikken, pellen en halveren.
  • Eieren in saus leggen en nog 2-3 minuten zachtjes doorwarmen.
  • Naanbrood erbij serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met sperziebonen en komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Curry's / Ei
Land van herkomst India
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch