Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 8 eieren
- 5 eetlepel(s) rode currypasta
- 3 sjalotten
- 4 cm gember
- 1 limoen
- 1 teentje knoflook
- zonnebloemolie
- zeezout
- 25 cl kokosmelk
- 15 cl groentebouillon
- ½ blik tomatenblokjes
Instructies
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
- Haal ze uit de pan.
- Pel en snipper de sjalotten.
- Schil en rasp de gember.
- Pel en snipper de teen knoflook.
- Verhit ineen hapjespan een scheut olie op niet te hoog vuur.
- Fruit de sjalotten en voeg de knoflook en gember toe.
- Voeg de bouillon toe, de currypasta, de tomatenblokjes, een beetje zout en het sap van de limoen toe. Laat 10 minuten inkoken.
- Pel de eieren en snijd ze over de lengte in tweeën.
- Voeg ze aan de saus toe zodat ze weer wat opwarmen.
- Verdeel de inhoud van de pan over 4 borden en serveer er Basmati rijst bij.
Voedingswaarden
Calories: 695 kcal