Eiermie met schnitzelreepjes
AllerHande april 2003
Ingrediënten
- 125 g Chinese eiermie
- 2 varkensschnitzels
- 1 groene paprika in reepjes
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 pak Lao Mein Noodle sauce coriander onion
- 1 zakje worteljulienne 150 g
Instructies
- In pan ruim water aan de kook brengen.
- Mie in ca. 5 minuten gaar koken, na 1 minuut met vork loshalen.
- Schnitzels in reepjes snijden.
- Intussen in wok olie verhitten en reepjes op hoog vuur 3 minuten roerbakken.
- Paprika toevoegen en nog 2 minuten meebakken.
- Saus (uit pak) erbij schenken en vlees nog 1 minuut verwarmen.
- Wortelreepjes over twee borden verdelen.
- Mie afgieten en op wortel leggen.
- Helft van kruiden (uit pak) erover strooien.
- Saus op mie scheppen en met rest van kruiden bestrooien.