Elzasser Flammkuchen
Aantal porties:
Ingrediënten:
- 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
- 150 g crème fraîche
- 150 g gerookte spekreepjes
- ½ kleine witte ui (in dunne ringen gesneden)
- ½ kleine rode ui (in dunne ringen gesneden)
- Peper (gemalen)
- 3 takjes verse tijm (voor de garnering)
Bereidingswijze:
- Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
- Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen.
- Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
- Meng de crème fraîche met de peper en bestrijk tot aan de rand van het deeg.
- Met ui en spek gelijkmatig beleggen en met de tijm bestrooien.
- Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]