Elzasser Flammkuchen

Elzasser Flammkuchen

Recept categorie(ën) Hartige taart
Land van herkomst Duitsland
5 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Print dit recept

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen.
  • Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  • Meng de crème fraîche met de peper en bestrijk tot aan de rand van het deeg.
  • Met ui en spek gelijkmatig beleggen en met de tijm bestrooien.
  • Onderin de oven in 15 - 20 min. knapperig bakken.


Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print
Heeft u dit recept gemaakt en er een mooie foto van deel hem dan met ons.[email protected]