Empanadas
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- ½ eetlepel(s) olie
- 2 tenen knoflook
- 250 g mager rundergehakt
- 1 eetlepel(s) shoarmakruiden
- 1 eetlepel(s) zongedroogde tomatentapenade
- 2 eetlepel(s) peterselie (fijngehakt)
- 10 plakjes deeg voor hartige taart (ontdooid)
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Fruit de knoflook en het gehakt in een koekenpan.
- Roer er de shoarmakruiden en de tomatentapenade door.
- Schep de peterselie erdoor.
- Verdeel het gehakt over de 10 plakjes deeg.
- Vouw ze dicht en druk de randen dicht met een vork.
- Bak de pasteitjes in de oven gaar gedurende ca. 15 minuten.
Tips
Serveer ze lauwwarm.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept