Farfalle met walnoten-hamsaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g farfalle strikjespasta
  • 100 g walnoten gepelde
  • ½ zakje verse basilicum à 15 g
  • 1 pakje koksroom 200 ml
  • 2 eetlepel(s) walnotenolie
  • 1 duopakje hamreepjes ca. 250 g
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas

Instructies

  • Farfalle koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Walnoten grof hakken.
  • Basilicum grof scheuren.
  • In pan room aan de kook brengen.
  • Olie, ham, 75 gram noten en 75 g kaas toevoegen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Saus en basilicum door farfalle mengen.
  • Over vier borden verdelen.
  • Garneren met rest van kaas en noten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met gemengde friseesla.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Pasta / Varkensvlees / Vlees